Hoppá! Mindenkit ledöbbentett Billie Eilish új külseje - Fotó

fotó Billie Eilish új sokkoló külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Billie Eilish a közösségi oldalán leplezte le új külsejét, ami a korábbihoz képest teljesen lesokkolta a követőket. Azonban úgy tűnik, bejött nekik a változás, amit az igazol, hogy az énekesnő által feltöltött képet már több, mint 16 millióan kedvelték. 

A népszerű énekesnőnek, Billie Eilish-nek már szinte védjegyévé vált zöld-fekete haja, amitől, mindenki nagy meglepetésére nemrég búcsút intett és teljesen szőkére festette hajkoronáját.

Az idei Grammy-gálán két díjat is bezsebelt Billie-től ez bátor húzás volt, de úgy tűnik, a rajongóinak nagyon bejön a változás. Instagram-oldalára nemrég közzétett egy új frizurás fotót, amelyet 6 perc alatt 1 millióan kedveltek. Ezzel pedig rekordot döntött, mivel még egyetlen posztnak sem sikerült ilyen gyorsan átlépnie ezt az álomhatárt - írja a promotions.hu.

Az énekesnő egyébként alapból is szőke hajú, úgyhogy ez nem volt számára egy drasztikus változás, a rajongók azonban teljesen ledöbbentek, szerencsére pozitív értelemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.