Nemrég robbant a bomba, hogy Vajna Tímea és szerelme, Zoltán szakítottak, Timi egyik barátnője szerint azonban már ki is békültek, igazi se veled, se nélküled kapcsolat az övék.

Andy Vajna halála után úgy tűnt, hogy Vajna Timire rátalált a szerelem és boldog kedvese, Zoltán oldalán. Timi barátnője szerint azonban meglehetősen viharos a kapcsolat. Zoltánnak ugyanis nem tetszik, hogy Timi gyakran posztol magáról félmeztelen képeket és a gyerekvállalásban sem értenek egyet. Zoltán már nagyon szeretne gyereket, Timi azonban még mindig hezitál.

A Bors most kiderítette, mi áll a bizonytalanság mögött. 

"Timi egy gyönyörű, csinos nő, de sosem lehet biztos benne, hogy melyik az igazán vonzó egy férfi számára, ő vagy mesés vagyona"

- nyilatkozta Timi egyik ismerőse, aki szerint ezt a dillema nagyon bizalmatlanná teszi Andy özvegyét. Timinek jelenleg 38,6 milliárd forintos vagyona van, így nem is csoda, hogy tart attól, hogy egy férfi számára ez is vonzó lehet.

Vajna TímeaForrás: Vajna Tímea

Timinek tehát fontos, hogy párja is kellően jól szituált legyen, de vannak még egyéb elvárások is a listán:

-Az az igazság, hogy a pénz mellett Timiéknek fontos az is, hogy a leendő férj és apuka kellően intelligens legyen, mert hisznek a jó és rossz génekben. Kimondva furcsa lehet, de igazából ez egy abszolút normális hozzáállás, hogy valaki minden szempontból hozzá és az igényeihez méltó partnert keres, és mindent megtesz azért, hogy egészséges, okos, szép, csupa jó génekkel megáldott gyereket hozzon a világra – árulta el az ismerős.

Nem tudni, hogy Zoltán mennyire felel meg az elvárásoknak, mindenesetre külső szemlélőként jóképű, sikeres férfi, aki ráadásul Andy halála óta Timi legfőbb támasza volt.