Kiderült: ezért vár annyit a családalapítással Vajna Tímea

Forrás: Vajna Tímea -
békülés gyerekvállalás szakítás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég robbant a bomba, hogy Vajna Tímea és szerelme, Zoltán szakítottak, Timi egyik barátnője szerint azonban már ki is békültek, igazi se veled, se nélküled kapcsolat az övék.

Andy Vajna halála után úgy tűnt, hogy Vajna Timire rátalált a szerelem és boldog kedvese, Zoltán oldalán. Timi barátnője szerint azonban meglehetősen viharos a kapcsolat. Zoltánnak ugyanis nem tetszik, hogy Timi gyakran posztol magáról félmeztelen képeket és a gyerekvállalásban sem értenek egyet. Zoltán már nagyon szeretne gyereket, Timi azonban még mindig hezitál.

A Bors most kiderítette, mi áll a bizonytalanság mögött.

- nyilatkozta Timi egyik ismerőse, aki szerint ezt a dillema nagyon bizalmatlanná teszi Andy özvegyét. Timinek jelenleg 38,6 milliárd forintos vagyona van, így nem is csoda, hogy tart attól, hogy egy férfi számára ez is vonzó lehet.

Vajna Tímea Forrás: Vajna Tímea

Timinek tehát fontos, hogy párja is kellően jól szituált legyen, de vannak még egyéb elvárások is a listán:

Nem tudni, hogy Zoltán mennyire felel meg az elvárásoknak, mindenesetre külső szemlélőként jóképű, sikeres férfi, aki ráadásul Andy halála óta Timi legfőbb támasza volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.