Gáspár Zsolti testvére öngyilkosságától tart: "Az átkozott gyógyszerek teszik ezt Győzivel"

LifeTV -
testvér Gáspár Győző öngyilkosság Gáspár Zsolt család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár jelenleg úgy tűnik, kisebb testvérháború alakult ki a Gáspár családban, Zsolti mégis teljesen ledöbbent, amikor meghallotta, Győzike fejében gyakran megfordul az öngyilkosság gondolata.

Gáspár Győző nemrég a LifeTV egyik műsorában vallotta be, hogy depressziója annyira súlyos, hogy gyakran jut eszébe az öngyilkosság gondolata. Erre reagált a Borsnak adott interjújában testvére, Gáspár Zsolti.

"Nem véletlen, hogy én soha a média közelébe se engedtem a családomat, és nem is fogom. Az én családom ugyanis nem eladó. A bátyám azonban engedte, és tessék, itt az eredménye! Mindegyikük depressziós és gyógyszerfüggő! Nem a felfújt vitákra, meg a lejáratásomra kéne koncentrálniuk, hanem sokkal inkább magukra, és arra, hogy pszichológushoz járjanak, kigyógyuljanak a depressziójukból, hogy végre eldobhassák a gyógyszereket, és újra normális életet élhessenek – folytatta Zsolti, aki ekkor már inkább aggódva beszélt.

Történjék bármi, Győzi mégiscsak a testvérem, és nem akarom, hogy öngyilkos legyen, vagy egyáltalán a gondolata átfusson az agyán. Féltem őt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.