Feleségkeresés közben támadták meg Alekoszt

Forrás: TV2 -
feleség kerék támadás szerelem Alekosz Perkáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó szerencsétlenség érte Alekoszt, pedig ő csak a feleségét kereste.

Alekosz Perkátán járt, hogy megtalálja élete szerelmét. Annak érdekében, hogy ne legyen semmi zavaró tényező, kitalálta, hogy hogy az internetet is lekapcsolja, hogy a helyi lányok a közösségi média helyett, inkább vele foglalkozzanak.

Forrás: TV2

Ez annyira felbőszítette a perkátai férfiakat, hogy megfenyegették a görög származású showmant, és kiszúrták az autójának egyik gumiját is - írta a Ripost.

„Amíg gyalog a kis utcákat jártam, kiszúrták a gumimat! Szerencsére csak egyet. A gumikat nemrég vettem, 30 ezer forint volt darabja! Már vártak engem, kifigyeltek. Elképesztő és felfoghatatlan számomra az, hogy plátói szerelemféltésből mire képes a primitív ember.

Mire a kereket kicseréltem, a fehér ingem is elszakadt. Az is 15 ezer forintba került. A legjobb ruhámat öltöttem föl, úgy mentem Perkátára! 45.000 forintom bánta. Plusz az idegesség! Rendőrségi feljelentést azért nem teszek, mert bízom abban, hogyha az elkövetők ezt látják, olvassák, elgondolkodnak, és mihamarább megpróbálnak visszailleszkedni a többségi társadalomba.

Ez az incidens a szándékomtól el nem tántorít! Még nagyobb lendülettel folytatom utamat. A következő állomás a szabadegyházi lakótelep lesz."

- Osztotta meg Alekosz borzalmas élményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.