Szexi vagy közönséges? Csupasz melleket villantott Bella Thorne testvére - Fotó (18+)

Kaili Thorne meztelen Bella Thorne vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella Thorne, az egykori Disney-sztár meglepte rajongóit azzal, hogy pornósztárnak állt. Úgy látszik, ez a családban hagyomány lett, ugyanis testvére, Kaili is követi példáját.

Kaili Instagram oldalát elnézve cseppet sem szégyenlős, előszeretettel mutogatja csupasz testét, az sem zavarja, ha nincs rajta épp bikinifelső vagy testét alig takarja ruha. A Narancsvidék-ben és a Miami helyszínelők-ben is feltűnt celebnek nem okoz gondot a szexizés, imád pózolni a kamerák előtt.

A legújabb fotósorozaton csak egy apró bikinialsó van rajta, formás melleit nem fedi semmi, csak egy kis fehér retus rejti el mellbimbóit. Úgy látszik, hogy az OnlyFans felnőtt oldal jobban fizet, mint a filmipar, hisz féltestvérével együtt mindketten ezen az oldalon árulják pikáns szexi képeiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.