Bochkor Gábor szerint kétféle nőtípus van: a vonzó nők és a "pókhálós nők"

Forrás: ATV -
vonzó társkeresés aputest felmérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor éppen Lovász Lászlóval beszélgetett arról, hogy az "aputest" mennyire vonzó a nők körében, amikor elhangzott a "pókhálós" nők fogalma is.

Bochkor Gáborék a Bochkor című rádióműsorban beszélgettek arról, mit kinek mit is jelent az aputest. Szerintük teljesen rendben van, hogy egy férfinek kicsit megereszkedett a pocakja és nincs teljesen kigyúrva. Az egész téma igazából úgy jött szóba, hogy a Guardian közvélemény kutatást végzett a társkeresők között és meglepő módon, a résztvevő egyedülálló nők 75%-a azt nyilatkozta, hogy a kigyúrt testtel szemben ők inkább az aputestú férfiakat választaná.

Bochkor Gábor Forrás: ATV

Bochkor Gábor itt szúrta közbe:

A műsorvezető azt nem fejtette ki, pontosan mit ért pókhálós nők alatt, pedig kíváncsiak lettünk volna rá. Mindenesetre az átlagos testalkatú férfiak megnyugodhatnak, a közvélemény kutatás szerint a nagyon fitt, formás test inkább hátrány, mint előny a társkeresésnél.

Bochkor Gábor már máskor is tett olyan megjegyzéseket, mely esetleg egyes embereket sérthet. Tavaly Sebestyén Balázs feleségét akasztotta ki, de Liptai Klaudiával is került már összetűzésbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.