Bochkor Gábor éppen Lovász Lászlóval beszélgetett arról, hogy az "aputest" mennyire vonzó a nők körében, amikor elhangzott a "pókhálós" nők fogalma is.

Bochkor Gáborék a Bochkor című rádióműsorban beszélgettek arról, mit kinek mit is jelent az aputest. Szerintük teljesen rendben van, hogy egy férfinek kicsit megereszkedett a pocakja és nincs teljesen kigyúrva. Az egész téma igazából úgy jött szóba, hogy a Guardian közvélemény kutatást végzett a társkeresők között és meglepő módon, a résztvevő egyedülálló nők 75%-a azt nyilatkozta, hogy a kigyúrt testtel szemben ők inkább az aputestú férfiakat választaná. 

Bochkor GáborForrás: ATV

Bochkor Gábor itt szúrta közbe:

Mondom a nők 75%-a. Az össznők. Nemcsak a pókhálós nők, hanem a vonzó nők"

A műsorvezető azt nem fejtette ki, pontosan mit ért pókhálós nők alatt, pedig kíváncsiak lettünk volna rá. Mindenesetre az átlagos testalkatú férfiak megnyugodhatnak, a közvélemény kutatás szerint a nagyon fitt, formás test inkább hátrány, mint előny a társkeresésnél.

Bochkor Gábor már máskor is tett olyan megjegyzéseket, mely esetleg egyes embereket sérthet. Tavaly Sebestyén Balázs feleségét akasztotta ki, de Liptai Klaudiával is került már összetűzésbe