Hatalmas balhé Liptai Claudia és Bochkor Gábor között: íme, a részletek

Forrás: TV2 -
Liptai Claudia összeveszés Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia elmesélte a balhé részleteit, ami még annak idején Bochkor Gábor és közte történt. 

Liptai Claudia a Sláger FM új műsorában emlékezett vissza arra az időszakra, amikor belecsöppent a rádiózásba. Elmondta, hogy nem ment minden zökkenőmentesen, például Bochkor Gáborral igen komoly nézeteltérései is voltak.

Hatalmas balhé Liptai Claudia és Bochkor Gábor között Forrás: TV2

„1996-ban A dzsungel könyvében szerepeltem, ahol Geszti Péter felfigyelt a hangomra. Szerette volna, ha csatlakozom a Danubius Cappucinóba Bochkor-Boros párosa mellé. Az előbbi azonban nem volt túl lelkes. Geszti Péter nem hagyta annyiban a dolgot, így ott kezdtem el rádiózni. Adáson kívül volt néhány üvöltözésünk Bochkorral, egyszer egy olyan ajtócsapkodásunk is volt, hogy rácsapta a fémajtót az ujjamra. Ő ezt úgy szereti mesélni, hogy nemhogy bocsánatot nem kért, de még én vittem neki egy sokéves whiskyt. Aztán később már akkor kerültem újra a rádióhoz, amikor más műsorvezető-páros vezette a műsort" - írta meg az ÉdesKettes alapján a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.