60 év után találta meg első szerelmét Rózsa György

https://www.instagram.com/rozsagyuri -
gyerekkor Rózsa György televíziós Első szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű televíziós, Rózsa György életét is teljesen felborította a koronavírus, ami miatt rengeteg dolgoról le kellett mondania a hétköznapokban. Ami viszont kihagyhatatlan a mindennapok során, az a séta és a szerdai pingpong a barátaival. Nemrég első szerelmére is rátalált, akivel 60 évvel ezelőtt szerettek egymásba. 

Nagyon szeretné már visszakapni a régi életét Rózsa György, akinek egyik legnagyobb szenvedélyéről, az utazásról is le kellett mondania a világjárvány miatt.

A friss levegőt azonban fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. Egyetlen napot sem tölt el úgy, hogy ne menne el sétálni.

Rózsa Gyuri szeretné már megölelgetni az unokáját Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A szerdai pingpong a barátokkal és a séta fix az életemben. Vannak kedvenc helyeim: a Budai Vár, a Margitsziget, a Városliget, utóbbi a gyerekkorom meghatározó helyszíne, télen a jégen, nyáron az állatkertben töltöttük az időnket.

Ott ért az első szerelem is, őt 60 év után, nemrég találtam meg. Kiderült, hogy van egy közös ismerősünk, lánykorukban együtt tornáztak. Kinyomoztuk a telefonszámát, és amióta felhívtam, rendszeresen beszélgetünk, jókat nevetgélünk, nosztalgiázunk"

- mesélte a Borsnak György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.