Lombikbébi programmal is próbálkozott Berki Krisztián és felesége

Forrás: instagram.com/berkikrisztian/ -
Berki Mazsi lombik megtermékenyítés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma került napvilágra az örömhír, miszerint Berki Krisztián és felesége, Mazsi babát várnak. Nagy boldogság ez a házaspár számára, mivel csak nehezen jött össze a várva várt gyermekáldás.

Krisztián és Mazsi régóta vágytak már egy közös kisbabára, de hiába próbálkoztak, csak nem jött a baba. Ezért mindketten kivizsgáltatták magukat, majd első körben inszemináció mellett döntöttek, ami sajnos nem hozta meg a várt eredményt. Ekkor azonban nem keseredtek el, úgy döntöttek, hogy megpróbálkoznak a lombikkal.

- mesélte Mazsi a Hot! Magazinnak, akinél ezután változtattak a hormonok adagolásán.A pár természetgyógyászhoz is fordult, így vágtak bele a második lombik-programba. Ekkor már három petesejtet is találtak Mazsinál, ami először jó hírnek bizonyult, viszont hamar kiderült, hogy kettő elpusztult, a harmadikat pedig nem sikerült megtermékenyíteni, így elmaradt a beültetés.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi Forrás: instagram.com/berkikrisztian/

- emlékezett vissza Mazsi, akit férje mindvégig támogatott. Végül elutaztak egyet pihenni a Maldív-szigetekre és amikor hazatértek, Mazsi alternatív gyógymódok között keresgélve talált rá az akupunktúrára.

Berki Krisztián azt állítja, hogy ő szinte azonnal érezte, hogy felesége teherbe esett. Mazsinál hamar megjelentek a kívánósság első tünetei, ezért csinált egy tesztet és határtalan boldogságot érzett, amikor kiderült, hogy pozitív. A pár boldogságát Berki Krisztián botránya árnyékolja csak be, akit azzal vádolnak, hogy egy busz előtt büntetőfékezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.