Ma került napvilágra az örömhír, miszerint Berki Krisztián és felesége, Mazsi babát várnak. Nagy boldogság ez a házaspár számára, mivel csak nehezen jött össze a várva várt gyermekáldás.

Krisztián és Mazsi régóta vágytak már egy közös kisbabára, de hiába próbálkoztak, csak nem jött a baba. Ezért mindketten kivizsgáltatták magukat, majd első körben inszemináció mellett döntöttek, ami sajnos nem hozta meg a várt eredményt. Ekkor azonban nem keseredtek el, úgy döntöttek, hogy megpróbálkoznak a lombikkal.

Tavaly októberben volt az első, akkor kaptam hormonkezeléseket. Máig emlékszem arra a pillanatra, amikor közölte velem a doktor úr, hogy petezsákom van ugyan, ám nincs benne pete. Egy világ omlott össze bennem, elkeseredtem, napokig depressziós voltam"

- mesélte Mazsi a Hot! Magazinnak, akinél ezután változtattak a hormonok adagolásán.A pár természetgyógyászhoz is fordult, így vágtak bele a második lombik-programba. Ekkor már három petesejtet is találtak Mazsinál, ami először jó hírnek bizonyult, viszont hamar kiderült, hogy kettő elpusztult, a harmadikat pedig nem sikerült megtermékenyíteni, így elmaradt a beültetés. 

Berki Krisztián és felesége, MazsiForrás: instagram.com/berkikrisztian/

Elmondhatatlan volt a csalódás, borzasztó! Egész nap csak feküdtem és sírtam. Aki ebben a cipőben jár, tudja, hogy milyen ez az érzés"

- emlékezett vissza Mazsi, akit férje mindvégig támogatott. Végül elutaztak egyet pihenni a Maldív-szigetekre és amikor hazatértek, Mazsi alternatív gyógymódok között keresgélve talált rá az akupunktúrára. 

Amikor legközelebb mentem a természetgyógyászomhoz, megkértem, kezeljen akupunktúrával. És a második alkalom után meg is fogant a baba! Kellett mindehhez a vitaminkúra, az akupunktúra a stresszmentesebb élet, és hogy ne görcsösen akarjam az egészet, ami, valljuk be, sok év próbálkozás után iszonyúan nehéz. Ez valahol csoda!"

Berki Krisztián azt állítja, hogy ő szinte azonnal érezte, hogy felesége teherbe esett. Mazsinál hamar megjelentek a kívánósság első tünetei, ezért csinált egy tesztet és határtalan boldogságot érzett, amikor kiderült, hogy pozitív. A pár boldogságát Berki Krisztián botránya árnyékolja csak be, akit azzal vádolnak, hogy egy busz előtt büntetőfékezett.