Ezt gondolja a koronavírus elleni oltásról Nacsa Olivér - Videó

videó oltás Nacsa Olivér koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nacsa Olivér humorista túl van már a koronavírus-fertőzésen és úgy gondolja, hogy a védőoltás az egyetlen megoldás arra, hogy visszakapjuk a régi életünket.

Nacsa Olivér a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélt arról, hogy ő szerencsésnek tartja magát, mivel szövődmények és komolyan tünetek nélkül átvészelte a koronavírust. A vakcinát egyelőre még nem kapta meg, de szerinte csak az oltakozás az egyetlen módja van annak, hogy minden visszaállhasson a régi kerékvágásba.

"Megcsináltattam mindenféle vizsgálatot, azt mondták, hogy rendkívüli antitestem van, mondtam, hogy ezt már tudom egy jó ideje. (...) Van egy olyan ellenanyag termelés, amely kizárja, hogy én fertőzzek vagy még egyszer megkapjam ezt a vírust. De természetesen amint lejár ez az idő moratórium, abban a pillanatban én magam is fel fogom venni az oltást. Egyébként mostanság kerültem volna sorra, de ugye ez most nem lehetséges" - magyarázza Olivér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.