Lagzi Lajcsi teljesen kiakadt: "A szívemből szakítottak ki egy darabot"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
zene tulajdonjog Lagzi Lajcsi lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi szerette volna az ifjú tehetség, Gányi Patriik útját egyengetni, ezért három évvel ezelőtt odaadott neki pár zenei alapot, hogy azokat 1-2 tévéfelvételnél használhassa. Azt viszont álmában nem gondolta volna, hogy Patrik a mai napig ezekkel jár majd fellépni.

Lajcsi kapcsolgatta a tévét, amikor is egy mulatós csatornára keveredett, ahol éppen fiatal pártfogoltja, Gányi Patrik játszotta "Édes kisfiam" slágerét (A dal eredetije: Ciro Dammicco: Le Rose Blu 1972). Lajcsit az háborította fel, hogy a fiatal zenész az ő trombitaszólóját, az ő zenei alapját használta fel a fellépéshez.

- mesélte a Borsnak Lajcsi, aki azt is elismerte, hogy annak idején ő adta oda a zenei alapokat Patriknak, hogy ezzel segítse a fiatal tehetség karrierjét. Kiderült azonban, hogy Patrik azóta ezeket a zenei alapokat használja különböző rendezvényeken és zenei csatornákon.

- mondta Lajcsi, aki azóta több YouTube felvételt is letiltatott a szerzői jogok megsértése miatt.

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Borsnak Gányi Patrikot is sikerült elérnie, aki azzal védekezett, hogy nem lopta el ezeket a zenei alapokat, nem érti, mi rosszat tett, hisz Lajcsi adta a kezébe a pendrive-ot annak idején.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.