Jó hír a rajongóknak: érkezik a Mintaapák harmadik évada

Forrás: TV2 -
TV2 Mintaapák forgatás sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 10-től kerülnek képernyőre a Mintaapák második évadának befejező részei, a harmadik évad pedig az év második felében lesz látható.

Óriási izgalmakat és meglepő fordulatokat tartogat a Mintaapák második évada, amelynek a befejező részei május tizedikétől kerülnek képernyőre. Kiderül, Linda és Tamás vajon felvállalják-e kapcsolatukat a többiek előtt, és azt is láthatjuk, hogy telnek Klára terhességének utolsó hetei.

A népszerű sorozat harmadik évada csak az év második felében kerül majd a tévé képernyőkre, ugyanis a forgatások is nemrég kezdődtek csak el. Ahhoz képest, hogy tavaly óriási port kavart a szereplőgárda szinte teljes cseréje, a nézők az új színészeket is hamar a szívükbe zárták, és sokan örülnek a folytatásnak. Május 10-től tehát Mintaapák, minden hétköznap 19.40-kor a TV2 műsorán.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.