Pásztor Anna lassan az 50-hez közelít, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Ez viszont nem csak a szerencse kérdése, Anna sokat tesz azért, hogy arcbőrét fiatalon tartsa. 

Pásztor Anna a Life TV Bréking című műsorában mesélt Demcsák Zsuzsának arról, hogyan őrzi meg arcbőrének szépségét és fiatalságát. Anna már több, mint 20 éve van a szakmában, így már az elejétől fogva oda kellett figyelnie, hogy a sok éjszakázás ne tegye tönkre arcbőrét- írja a Blikk.

Pásztor AnnaForrás: TV2

Amikor elkezdtem táncolni és fellépni, azt mondtam, meg fogom nézni, hogy milyen olyan prevenciós módszerek vannak, amivel meg tudom őrizni a bőröm fiatalságát. A legjobb krémek, a legjobb beavatkozások, a legjobb kozmetika, a legjobb kozmetológia és ha majd kell, csomót kötök a fülemmel és hátra húzom. Amit a arcomon látsz, abban van matek – magyarázta az Anna and the Barbies énekesnője, akinek arcán többek között mikrosebeket képeznek, hogy beinduljon a kollagéntermelése.

Pásztor Anna tegnap szuper hírt osztott meg rajongóival, kiderült ugyanis, hogy valóra vált az az álma, hogy táncbajnokságon indulhasson.