Pásztor Annát nem várt öröm érte: füli érő szájjal mesélt róla

Forrás: Pásztor Anna, Instagram -
Bréking tánc verseny Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV-n futó Bréking ma 19:00-kor kezdődő adásában Pásztor Anna arról mesélt, mit kapott ő a Dancing with the Stars műsortól. 

Pásztor Anna képtelen volt abbahagyni a táncot, miután véget ért a Dancing with the Stars. Annyira szenvedélyesen tekint a táncra, hogy hamarosan első versenyén is elindul, méghozzá Andrea Silvestri oldalán.

Pásztor Anna Forrás: Pásztor Anna, Instagram

A Magyar Bajnokságnak van ugyanis egy olyan ága, melyben a táncpartnerek egyik fele profi, a másik pedig amatőr. Pásztor Annát még a hideg is kirázta, miközben erről mesélt, és képtelen volt abbahagyni a mosolygást, ami izgatottságról és hatalmas boldogságról árulkodott.

Demcsák Zsuzsa kiemelte, hogy Anna már a Dancing with the Stars alatt is fanatikusan készült adásról adásra, így már most rengeteget dolgozott azért, hogy indulhasson a bajnokságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.