Nem kell tudnunk arról, ami a párunk fejében van? Majoros Hajnalka elárulta a jó kapcsolat titkát

Forrás: Instagram/Majka -
párkapcsolat Majoros Hajnalka Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka korábban nem hitt abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ám ma már másképp látja. Szerinte a pont ebből fakadó titokzatosság és izgalom miatt működhet sokáig egy kapcsolat.

Majoros Hajnalka elárulta, szerencsére Majkával azonos az értékrendjük, ám sok mindenben különböznek. Régen nem hitte volna, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ma már szerinte sokszor ez tesz működőképessé egy kapcsolatot.

Úgy véli, egy hosszútávú párkapcsolathoz kell egyfajta titokzatosság, és nem muszáj mindig tudnunk, mi van a másik fejében, illetve nem kell ismernünk a velünk szemben felállított összes elvárását.

Majoros Hajni szerint az ellentétek valóban vonzzák egymást. Forrás: Instagram/Majka

A sztár arról is beszélt, milyen lenne ő, ha férfiként születik:
„Szerintem jó dolgom lenne férfiként, főleg, ha ehhez a külsőhöz fel lennék vértezve azzal a tudással, amit nőként mára felépítettem magamban. (...) Ha apa lennék, adnék a régi értékekből a gyerekeimnek. Úgy látom, ma az anyagi javak hajszolása, a tárgyak birtoklása rettentő fontos a férfiaknak. Én a helyükben inkább a fejlődésre koncentrálnék életem minden területén, legyen szó magánéletről, avagy munkáról. Meg kéne tanulni jobban figyelni önmagunkra"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.