Majoros Hajnalka korábban nem hitt abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ám ma már másképp látja. Szerinte a pont ebből fakadó titokzatosság és izgalom miatt működhet sokáig egy kapcsolat.

Majoros Hajnalka elárulta, szerencsére Majkával azonos az értékrendjük, ám sok mindenben különböznek. Régen nem hitte volna, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ma már szerinte sokszor ez tesz működőképessé egy kapcsolatot.

Úgy véli, egy hosszútávú párkapcsolathoz kell egyfajta titokzatosság, és nem muszáj mindig tudnunk, mi van a másik fejében, illetve nem kell ismernünk a velünk szemben felállított összes elvárását.

Majoros Hajni szerint az ellentétek valóban vonzzák egymást.Forrás: Instagram/Majka


„Jó dinamikát ad a kapcsolatnak, ha a különbözőségből fakadó titokzatosság sokáig fenn tudja tartani két ember között a tüzet, ugyanakkor elengedhetetlenül fontos, hogy ezzel párhuzamosan azonosak, közösek legyenek a magunk elé kitűzött célok. Szerintem ez a hosszútávú, harmonikus kapcsolatok egyik titka, legalábbis én is ezt tapasztalom" – mesélte Hajni a Story Magazinnak.

A sztár arról is beszélt, milyen lenne ő, ha férfiként születik:
„Szerintem jó dolgom lenne férfiként, főleg, ha ehhez a külsőhöz fel lennék vértezve azzal a tudással, amit nőként mára felépítettem magamban. (...) Ha apa lennék, adnék a régi értékekből a gyerekeimnek. Úgy látom, ma az anyagi javak hajszolása, a tárgyak birtoklása rettentő fontos a férfiaknak. Én a helyükben inkább a fejlődésre koncentrálnék életem minden területén, legyen szó magánéletről, avagy munkáról. Meg kéne tanulni jobban figyelni önmagunkra"