Először beszél párjáról Oláh Ibolya: "Büszkén vállalom a másságomat"

Forrás: TV2 -
Oláh Ibolya párkapcsolat Megasztár másság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Származása és mássága miatt rengetegen támadták Oláh Ibolyát, a 2004-es Megasztár győztesét. Őt azonban nem érdekli, hogyan ítélik meg az emberek. Az énekesnő most először beszélt a párjáról.

"Rengeteg atrocitás ért a származásom és a másságom miatt, ám én mindkettőt büszkén vállalom. Nagyon megedződtem az elmúlt évek során. Édesanyám és a párom azok, akik igazán megértenek, a barátaim nélkül pedig talán sehol nem lennék" - mondta a Story magazinnak Oláh Ibolya, aki azt is elmesélte, mivel tölti idejét a pandémia alatt. "A párommal másfél éve költöztünk Győrbe, egy csodálatos családi házban lakunk, amivel rengeteg a teendő. Kertészkedem, magaságyásokat készítek, paradicsomot palántázok, virágokat ültetek. A ház körüli teendők napi edzésben tartanak, és testileg, lelkileg feltöltenek."

Oláh Ibolya Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.