Holly Madison, ex Playboy-nyuszi és a valóságshow sztár lerántja a leplet a Playboy néhai moguljáról, Hugh Hefner-ről. A Girls Next Door volt sztárja azzal vádolja a férfit, hogy "verbálisan erőszakos" volt.

Az ikonikus Playboy mogul, Hugh Hefner 2017-ben meghalt, de ez nem akadályozta egyik volt barátnőjét, Holly Madisont abban, hogy kiteregesse a szennyest a férfiról. A 41 éves modell azt állítja, hogy a képernyőn látottak nagy része valójában előre megrendezett volt, Hugh Hefner pedig állandó feszültséget keltett a Playboy-kúria nőtagjai között a drámai jelenetek érdekében - írja a Daily Star

Úgy tervezték a műsort, hogy nagy egója legyen, és érezhesse, hogy harcolnak érte ... véleményem szerint nagyon durva volt. A Hef-hez fűződő kapcsolatomban ekkor olyan rosszra fordult a helyzet, hogy egyik napról a másikra verbálisan erőszakos lett, és én pánikba estem"

- mesélt Madison. A valóságshow végül 2010-ben ért véget, de akkorra már Madison kapcsolata zátonyra futott a férfival. 

Hugh Hefner és egykori barátnője, Holly MadisonForrás: AFP/Gabriel Bouys

A modell ekkor már annyira szorongott, hogy úgy érezte, mennie kell a Playboy-villából. Bár sajnálta, hogy végetér a szórakozás is, de nem bánta meg soha döntését.

2015-ben Hugh Hefner a következő választ adta Madison akkori vádjaira:

"Életem során számos csodálatos nővel volt romantikus kapcsolatom. Sokan közülük boldog, egészséges és eredményes életet éltek velem és örömmel mondhatom, hogy továbbra is jó barátok maradtunk. Sajnos, vannak olyanok is, akik úgy döntöttek, hogy átírják a történelmet annak érdekében, hogy reflektorfényben maradjanak. Azt hiszem, a régi mondás szerint: mindenkit nem tehetsz boldoggá! "