A 28 éves tanárnőt eleinte zavarta, hogy mások furcsán néznek rá és 76 éves párjára. Gyakran az ápolónőjének gondolják. Ám már ezzel egyáltalán nem foglalkozik.

Nem éppen hétköznapi párost alkot Kelsey Hopeful és Guy BonGiovanni, ugyanis 48 év korkülönbség van köztük. A férfi 42 évet élt házasságban, miután felesége elhunyt, elkezdett jógázni, hogy fel tudja dolgozni a gyászt. Itt ismerkedett meg a fiatal tanárnővel, akivel egyre többet beszélgettek. Két évig csak barátok voltak, ám ezután valami megváltozott, és egymásba szerettek.

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

Össze is költöztek, és rengeteg programot szerveznek: színházba járnak, kirándulnak, utazgatnak.
„Az emberek sokszor azt hiszik, hogy én vagyok az ápolónője" – vallotta be a 28 éves tanárnő, akit ez eleinte zavart. Ám már nem foglalkozik mások véleményével.„Amikor a barátságunkból szerelem lett, eldöntöttük, hogy nem foglalkozunk a rosszindulatú beszólásokkal. Nekem ez nehéz volt, mert mindig is rettegtem attól, mit gondolnak mások. Az első évben titkoltam mindenki elől. Aztán a Covid miatt elmondtam a családomnak, mert féltettem Guyt. Most már nem zavar, ki mit mond rólunk" - mesélte Kelsey, aki azt is bevallotta, néha elszomorítja a gondolat, hogy valószínűleg jóval tovább fog élni, mint szerelme - írta a Daily Star.