Till Attila bevallotta, korábban sokszor a pohár fenekére nézett. Ugyan csak buliban ivott, de akkor rengeteget. Tudta, felesége sokszor szégyenkezik miatta.

Tilla ma már egyáltalán nem iszik alkoholt, nagyjából öt éve döntött így, amikor rádöbbent, túlzásba vitte az ivást. Ugyan csak a bulikban fogyasztott alkoholt, de akkor nem keveset.

„A gyerekeim is sok mindent láttak, a felségem is nagyon sokszor szégyellt. Sok veszekedés volt. Amikor kinézett az ablakon és reggel hatkor megáll egy taxi, amiből én kiesek, majd ott maradok fekve az út mellett" – mesélt őszintén a múltról Tilla Kadarkai Endre a Klubrádión futó műsorában.

Tilla gyakran részegen érkezett haza, ma már egyáltalán nem iszik.Forrás: Televíziós Újságírók Díja

A műsorvezető gyakran került bajba amikor berúgott, mert ilyenkor nem tudta fékezni magát.

„Egy oltári buli után, ahol kidobtak egy helyről, veszekedés volt, balhék voltak, és amikor hazaértem, úgy magyaráztam a feleségemnek, hogy tudtam, hogy már neki is tele van a hócipője. Egy icipici félelem volt bennem, hogy elveszíthetem őt. Ezenkívül úgy vettem le a cipőmet, hogy megbillentem és tiszta erőből, a homlokommal előre esve az előszobában lefejeltem a követ. Amikor felébredtem, ott volt a dudor és rájöttem, hogy nekem nincs szükségem erre a hisztériára. Nagyon sokat hisztiztem részegen. Lobogó tűz voltam, lenulláztam magam mindig, őrjöngtem. Simán össze tudtam akadni emberekkel" – mesélte Tilla, aki egy ponton túl úgy döntött, ebből elég volt, és letette az italt. Ma már egyáltalán nem fogyaszt alkoholt.