Zalatnay Sarolta megélhetését lánya, Niki segíti: "A tartalékok sajnos kezdenek kifújni"

Life TV -
Zalatnay Sarolta Zalatnay Cini tartalék koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncertek hiányában nem csak anyagilag, de lelkileg is nehéz időszakot él meg Zalatnay Sarolta, akit lánya támogat ebben a nehéz helyzetben.

Nagyon megviselte az elmúlt időszak Zalatnay Saroltát. A 73 éves énekesnő nem titkolja, mennyire vágyik arra, hogy az élete visszaálljon a régi kerékvágásba, és végre felléphessen. Cini megélhetését lánya, Niki segíti. Minderről a TV2 Mokkájában mesélt.

"Az, hogy támogat a lányom, gondolom minden szülőnek teljesen természetes. Van harminc év előnyöm...Nincs más megoldás, Nixike tudja, hogy ő a fenntartó, a tartalékok sajnos kezdenek kifújni, mert a nagyon sikeres 2019 után nehéz két év jött. Remélem, nyáron már énekelhetek, és zöld utat kapunk a koncertezéshez. Csak legyen közönség!

Természetes, hogy Nixi támogat, ez nem is támogatás, hanem egy teljes anya-lánya közti kötelesség most éppen neki. Nyilván, ha énekelnék, és csinálhatnám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség.

Hogy miért vagyok szomorú? Mert az életerő ott van a zenében, a színpadon, az élőzenében, a koncertek utáni bulikban. Ez maga az élet, és nagyon hiányzik"

- fogalmazottt Zalatnay, aki nehéz helyzete ellenére is jótékonykodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.