Nagy port kavart a hír, hogy bár mindenki azt hitte, Bochkor Gábor szingli, ez nem így volt. Két évig élt együtt Dr. Demeter Alexandrával, a kapcsolatukat azonban eltitkolta. 

Bochkor Gábort nagyon megviselte a szakítás Várkonyi Andreával. Mindenki úgy tudta, hogy azóta szingli a rádiós-műsorvezető, azonban a napokban kiderült, hogy ez nem így volt, valójában két éve kapcsolatban volt dr. Demeter Andreával, akit azonban nem vállalt fel. Egy ismerős most megszólalt az ügyben, szerinte ez lehetett a titkolózás oka:

Gábor talán az utolsó pillanatokig reménykedett abban, hogy egyszer még újra egymásra találnak kislánya édesanyjával, hiszen nagyon megviselte őt, amikor Andi elköltözött. Amikor tavaly szakított Zsidró Tamással, részéről talán nem lett volna akadálya a békülésnek, ám hamarosan megtudta, hogy máris új párja van, Mészáros Lőrinc, akihez hamarosan férjhez is megy"

- mesélte egy szakmabeli ismerős a Blikknek.

Bochkor GáborForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A rádiós sokszor megszégyenítette eltitkolt szerelmét, aki egy idő után nem bírta tovább és szakított. Az eset óta Bochkor Gábor másik exe, Molnár Anikó is megszólalt, miszerint őt sem vállalta fel annak idején a népszerű rádiós.