Egyre több plus size modell jelenik meg a közösségi médiában, akik azt hangsúlyozzák, hogy a túlsúlyos nők is lehetnek szexik. 

Denise Mercedes és Maria Castellanos azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy ugyanabban a ruhában pózoltak a kamerák előtt. Ez persze első körben aranyos és csajos dolognak hangzik, hozzátartozik a történethez azonban, hogy amíg Marianak XS-es a mérete és sportos teste van, addig Mercedesnek pedig XL-es mérete és homokóra alakja van.

A két barátnő imádja a divatot és remekül mutatnak egymás mellett, még úgy is, hogy teljesen már a testalkatuk. Ők ketten bebizonyították a világnak, hogy nem a méret számít, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat az adott ruhában és elhiggyük magunkról, hogy szexik és vonzóak vagyunk. 

A lányok világszerte nagy sikert aratnak: Instagram oldalukon 1-1 millió követőjük van, míg TikTok csatornájukat csaknem 3 millióan követik.

Ha te is kíváncsi vagy rá, hogyan mutat a két különböző testalkatú lány a divatos ruhákban, kattints a képre a galériáért!

Forrás: Instagram/Denise Mercedes