Sokan támadják: nehéz súlyokat emelget a 8 hónapos terhes fitness edző - Videó

fotó videó súlyemelő terhes káros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan támadják Yanyah Milutinovic-ot, a 8 hónapos terhes fitness edzőt, aki továbbra is megszállottan edz és nehéz súlyokat emelget.

Yanyah Milutinovic legutóbb azzal verte ki a biztosítékot, hogy közzétette Instagram oldalán, ahol egy 142 kg-os súlyt emelget 8 hónapos terhesen. A fitness édesanyát sokan őrültnek gondolják és támadják azért, hogy ezzel veszélyezteti hamarosan születendő gyermeke életét - írja a Northfoto.

A 34 éves Yanyah Milutinovic rendőr férjével, Risel Martinezzel és hároméves kislányukkal, Smiljanával New Yorkban él, és mindössze egy hónap múlva hozza világra kisfiát. A nőnek annyira fontos az edzés, hogy mindkét terhessége alatt Yanyah tovább edzett és dolgozott, a súlyemelés iránti szenvedélyére összpontosítva.

A személyi edző már négyéves korában futballozott, majd gyorsan megszerette a különféle sportokat, beleértve a karatét, az úszást, a kosárlabdát és a sprintelést és ez a szenvedély 16 éves koráig folytatódott. Amikor 21 éves volt, egy bántalmazó kapcsolatba került, ami nagyon megviselte. Egészségtelen ételeket kezdett fogyasztani, sokat ivott, bulizott. Egyik nap, amikor szörnyű másnapossággal ébredt, belenézett a tükörbe, és hirtelen eldöntötte, hogy szakít ezzel az életmóddal.

Elkezdett megszállott módjára edzeni, az lett a terápiája, hogy fittebb és egészségesebb legyen. Az edzőteremben ismerkedett meg férjével is, aki támogatást nyújtott neki a gyógyulás fázisában. Yanyah bár túllépett bántalmazó kapcsolatán, azóta nem tud leállni az edzéssel, még 7 hónapos terhesen sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.