Eddig soha nem hallott titkokról rántotta le a leplet Hugh Hefner fia

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Christopher Polk -
Hugh Hefner titok Cooper Hefner Playboy-villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Hefner, a Playboy magazin kitalálójának és főszerkesztőjének a fia, Cooper elárulta, hogyan teltek a hétköznapok a Playboy-villa falai között gyermekként.

Hugh Hefner Playboy-villájában a szexmodellek mellett a gyermekei is ott éltek, akik a sokak által irigyelt környezetben nőttek fel.

Hefner legkisebb fia, a jelenleg 29 éves üzletemberként dolgozó Cooper most elárulta, miként élte meg a gyermekkorát.

"Tényleg egy eléggé hagyományos otthonként működött. Én és a bátyám semmi különöset nem tapasztaltunk, amíg a szüleink együtt voltak. Miután elváltak, apám megvette a szomszédos kúriát, lebontotta a falat, így a bátyámmal oda-vissza jártunk a két ingatlan között.

Hugh Hefner és fia, Cooper Hefner Forrás: AFP/2014 Getty Images/Christopher Polk

Vicces, mert ez egy olyan ikonikus hely, amire az egész világ úgy tekint, mint az orgiák Mekkájára, de a valóság az, hogy számomra mindig is inkább egyfajta Indiana Jones-os kalandpark volt. Fiatalabb korunkban távol tartottak minket a partiktól"

- vallotta be a Ladbible-nek.

"Mint minden más 13, 14, 15 évesen, vagyis, ahogy a legtöbb tinédzser,

én is leosontam a barátaimmal, hogy meglessem, mik történnek a nálunk tartott bulikban, de ezekről nem fogok beszélni. Akkor még nem tudtam, hogy ez bizarr.

Ez egyike volt azoknak a dolgoknak, amik csak akkor tudatosulnak benned, amikor idősebb leszel" - vallotta be Cooper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.