Bármennyire is szerették volna, nem jött össze: nagy bejelentést tettek Ördög Nóráék

Ördög Nóra, Instagram -
kisbolt Nánási Pál nekem a balaton Ördög Nóra nyitás Balatonakarattya csúszás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál az elmúlt időszakban minden erejükkel azon voltak, hogy megnyissák új kisboltjukat Balatonakarattyán, ez azonban nem jött össze.

Dolgos hónapok állnak a sztárházaspár mögött, Ördög Nóriék ugyanis május végén szerették volna megnyitni új kisboltjukat Balatonakarattyán, a csücsökben. A bolt tulajdonosoknak nem várt akadályokkal kellett szembenézniük, és éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy minél előbb elkészüljenek.

Egy Instagramos bejelentkezésükben úgy fogalmaztak, hogy még nem tudják eldönteni, életük legjobb, vagy legrosszabb döntése volt, hogy Akarattyán kisboltot nyitottak, abban viszont biztosak, hogy kalandos volt, és életük legintenzívebb évét köszönhetik a Nekem a Balatonnak.

A kisboltot azért költöztetik el, mert a nagy forgalom miatt folyton harcban álltak a helyiekkel, a kisbolt új helyén viszont tágas parkoló várja a bámészkodókat, és a helyiek fellélegezhetnek, legalábbis Ördög Nóráék azt remélik, a költözéssel minden konfliktus megoldódik.

"Van egy új dátum a fejünkben, szurkoljatok velünk, hogy sikerüljön! Ezt ne vegyétek készpénznek, hiszen még bármi közbejöhet. Elkezdődött a visszaszámlálás! Nagyon szeretnénk, ha június 19-én, vagyis az első szünidei szombaton már minden készen állna a nyitásra"

A Nekem a Balaton továbbra is nyitva tart. Ördög Nóra, Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.