Heti holdnaptár (június 7-13): Könnyen találunk, új, felfedezésre váró utakat

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő, kedd és szerda kicsit csendesebbnek ígérkezik, ám utána jön egy lendületes, mozgalmas szakasz. Csütörtökön Újholddal kerülünk át az élet aktívabb, naposabb oldalára. A Növő hold támogatja a folyamatos feltöltődést, fejlődést, tisztánlátást, s még az együttműködések létrejöttét is. Könnyen találunk, új, felfedezésre váró utakat, és ezekben a napokban különösen igaz lesz az, hogy bátraké a szerencse! Ajánlott a szokásosnál több időt szentelni az önfejlesztésre, tanulásra, emellett előremutató ötletek pattannak ki a fejünkből, ezeket érdemes leírni, rendszerezni.

2021. június 7., hétfő a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

A békesség fenntartása mellett javallott a gondolkodás, tervezés, céljainkban való elmerülés. Ez az állapot segíti felismerni az aktuális célokat. Emellett ez a nap jó szeretetre, figyelemre, kedveskedésre.

2021. június 8., kedd a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Kívül legyél csendes és békés, kerülni kell a vitákat. Belül lehetsz aktív, lelkes. Figyelj az érkező hírekre, számos érdekességet tartogat az élet. Olyasmit is megláthatsz, ami eddig rejtve volt előtted.

2021. június 9., szerda az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Aki ezen a napon tágra nyílt szemekkel figyeli a környezetét, annak számos lepel hullhat le. Fény derülhet az igazságra, s ez független attól, hogy akarjuk-e látni ezt vagy sem. Ez a helyzet hozzásegít a megértéshez és az elfogadásához.

2021. június 10., csütörtök az ♊ben (Újhold, Ikrek)

Ezen a napon keressük mások társaságát, főleg délutántól, amikor már növekvőben lesz a Hold. Javallott pozitív személyek, okos emberek eszméit meghallgatni, velük valamilyen formában együttmáködni.

2021. június 11., péntek a ♋ban (Növő hold, Rák)

Izgalmas nap, hírekkel, eszmecserékkel, jó döntésekkel. Csakis a lényegre szabad fókuszálni, a lényegtelen dolgok egyszerűen mellőzendők! Este találjunk helyet a csendnek és az aktuális ügyek átgondolásának.

2021. június 12., szombat a ♋ban (Növő hold, Rák)

Fura nap, sokszor érthetetlen körülményekkel. Aki ma félrebeszél vagy takargat valamit, az számoljon a gyors lebukás és szembesítés lehetőségével is! Érdekes információkhoz jutunk, akkor is, ha azokat nem keressük.

2021. június 13., vasárnap a ♋ban (Növ őhold, Rák)

Kiemelkedően jó nap arra, hogy eszmét cseréljünk, ötleteljünk, s nem utolsó sorban belássuk a közelmúlt hibáit. Hol és ki ellen vétkeztünk? Amikor ezt tisztán látjuk, kérjünk elnézést és javítsuk ki a bakijainkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.