Az elmúlt időszakban Pintér Tibor a médiától visszavonultan töltötte a mindennapjait, ugyanis minden idejét a munkának, a gyermekeinek és a szerelmének szenteli. Most elárulta, hogyan hat kapcsolatára a szerelmével való közös munka. 

Pintér Tibor tudatosan szorította háttérbe a médiaszerepléseit, hogy a munkára és a magánéletére koncentrálhasson.

"Itt az idő, hogy kiderüljön, hogy elsősorban színész és igazgató vagyok, akiről elsőként a tudása, a művészete jusson az emberek eszébe, és ne a magánélete. Rájöttem ugyanis arra, hogy az önazonosság a legfontosabb, és én elsősorban színházteremtő vagyok. Ezt az arcomat sosem tudtam megmutatni igazán, és most ebbe fektetem az energiáimat" - mesélte a Borsnak Pintér Tibor, aki társulatával jelenleg az Aladdin, illetve a Szent László, a lovagkirály című rockopera bemutatójára készül.

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer szerelme három éve töretlenForrás: Instagram/Pintér Tibor

Szerelmével, Ilyés Jeniferrel 3 éve élnek harmonikus párkapcsolatban.

"Nekünk jót tesz a közös munka! Ahogy belépünk a színházba, nem egy pár, hanem színházigazgató és színésznő vagyunk. És ehhez Jeni szakmai alázata elengedhetetlenül fontos" - mondta Tibor. 

"Én tisztelem őt, mint színházigazgatót, hiszen ő a színház vezetője. Nem visszük be a magánéletünket a próbákra" - tette hozzá Jenifer. 

A házasság és a gyermekvállalás is szóba került már közöttük, de egyelőre élvezik a jelenlegi életüket.

"Jól állunk, de nem tervezünk még házasságot vagy gyereket. 47 éves koromra jóval óvatosabb vagyok, és ezt Jenifer is elfogadja. De elindultunk ezen az úton, egymással és a munkával foglalkozunk, és segítem Jeni karrierjét is" - mondta a színházigazgató. 

"Szeretem jól megismerni a másikat. Várunk még ezzel, óvatosak vagyunk. A jövő majd eldönti, hogy hogyan alakul" - tette hozzá a fiatal lány.