Rossz ómen lehet a Lilibet Diana név: ez az oka

Forrás: AFP/Michele Spatari -
Meghan Markle Lilibet Diana Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy sokan el vannak ragadtatva attól, hogy Harry és Meghan Lilibet Dianának nevezte el kislányát, olyan hangokat is hallani, hogy nem biztos, hogy ez jó ötlet volt.

A fanyalgók szerint ez a kettős névválasztás, nem biztos, hogy pozitív hatással lesz a kislány életére, ugyanis előfordulhat, hogy mindenben legendás elődjeihez hasonlítják majd. Ráadásul ezzel a névvel minden bizonnyal nagyobb médiafigyelmet kap majd, mint a bátyja, Archie, ami teljesen szembe megy azzal, amit Harry és Meghan hirdet: miszerint a sajtó figyelmétől távol szeretnének élni.

Forrás: AFP/Michele Spatari

Meghozhatja a békét Lilibet Diana?

Kérdés, hogy vajon hogyan alakulnak ezután a családi viszonyok, amelyek alaposan meg lettek tépázva az utóbbi időkben. A kislány neve a két ellentétes pólust hordozza magában. Egyszerre tisztelegnek a hagyományok előtt, amit Erzsébet királynő képvisel, és Diana újító egyénisége előtt, ami rájuk is jellemző. Erről ebben a cikkünkben olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.