Rubint Rella arcát teljesen elcsúfították: "Potyogtak a könnyeim, amikor belenéztem a tükörbe"

Forrás: Instagram -
arc pattanás Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella a természetesség híve, és sokáig nem is volt szüksége sminkre. Nemrég azonban a csúnya pattanások, és az utánuk megmaradó foltok és hegek miatt erősen elkezdett sminkelni. 

Rubint Rella sok fiatal lány példaképe, habár az elmúlt időszakban meglehetősen megcsorbult az önbizalma. A ragyogó bőrén ugyanis pattanások jelentek meg, azok után pedig foltok és hegek maradtak. Rella nagyon rosszul érezte magát az arca miatt, vastag smink nélkül ki sem lépett az utcára.

Rubint Rella Forrás: Instagram

"Potyogtak a könnyeim, amikor belenéztem a tükörbe. Gyulladások és pigmentfoltok voltak mindenhol. Az egyetlen megoldás a sminkelés volt" - mondta a Story Magazinnak Rella. Kozmetikus nagymamája próbált segíteni neki a gyulladások mérséklésében, és az sikerült is, de a foltok elllen nem tudtak tenni. "Egy nőnek az arca az ékszere, és nekem el volt csúfítva. Emiatt szorongtam, önbizalomhiány gyötört, folyamatos rosszkedvem volt" - mondta Rella, aki végül egy lézeres kezelésben talált megoldást. "Sokkal jobban érzem magam."

Melltartóban ment bátyja esküvőjére Rubint Rella - Fotó

A Schobert család esküvőn járt: Réka bátyjának a fia, Roland megházasodott. A fontos eseményen természetesen Roli húga, Rella is részt vett, aki igencsak merész szettben ünnepelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.