Bizarr párkapcsolat: közös vőlegényük van az ausztrál ikerlányoknak

Forrás: Instagram/Anna Lucy DeCinque -
bizarr ikrek párkapcsolat Anna és Lucy DeCinque
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál ikerpár nemcsak külsőleg teljesen egyforma, de furcsa módon még a párjuk is közös!

Anna és Lucy DeCinque szerelmi háromszöge sokakat megdöbbent. Vőlegényük Ben Byrne nemrégiben mindkét nő kezét megkérte. Kapcsolatuk megbotránkoztatta a világot, de ők teljesen természetesen kezelik a helyzetet, számukra ez a normális, ahogyan az is, hogy mindhárman egy ágyban alszanak. - írja a Blikk.

Anna Lucy DeCinque ikerlányok gigamell közös pasi Forrás: Instagram/Anna Lucy DeCinque


Az ikertestvérek mindent együtt csinálnak, ízlésük teljesen megegyezik, még a plasztikai beavatkozásaik is ugyanazok. Nem véletlen tehát az sem, hogy mindketten ugyanarra a férfira vetettek szemet. Az időzítés egy kulcsfontosságú momentum az életükben, így természetesen mindketten egyszerre szeretnének teherbe esni, választásuk pedig a mesterséges megtermékenyítésre esett.

Ausztráliában jogilag nem ismerik el a többnejűséget. Az ottani törvények alapján egy személy egyszerre legfeljebb egy jogilag érvényes házasságban élhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.