Szinte a fél világ ismeri Anna és Lucy DeCinque-et, azokat az ikreket, akik teljesen egyformára plasztikáztatták magukat. Most arról nyilatkoztak, hogy a közösségi média hatására teljesen megbánták az egészet.

Anna és Lucy DeCinque neve sokaknak cseng ismerősen, hiszen ők azok az ikrek, akik teljesen egyformára plasztikáztatták magukat. Hatalmas kebleikkel, ajkaikkal és tetovált szemöldökükkel kitűnnek a tömegből. 

A Daily Star cikke szerint azonban most úgy érzik, kissé elvetették a sulykot a 130 ezer fontnyi, azaz 47 millió forintnyi összeget kóstáló beavatkozásokkal. A lányokat ugyanis rengetegen bántják a közösségi médiában. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

T W I N S T Y L E Make Memories #love #family #happy #goals #travel

AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon sajnáljuk a dolgot, és ha vissza tudnánk menni az időben, máshogy csinálnánk" - mondták az ikrek. Mint mondták: sok bántást kaptak a közösségi oldalakon. Ahogy népszerűségük nőtt, egyre több negatív komment érkezett a képeikhez. 

Úgy döntöttek, természetesebb külsőre törekszenek. Első lépésként eltávolíttatják szemöldök- és ajaktetoválásaikat. Az ikrek ugyanabba a férfiba is szerelmesek. Mint mondták: még mindig remek a kapcsolatuk hármasban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

DOUBLE THE JOY Find out what gives you JOY and do it @crownhotels @crownresorts

AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) által megosztott bejegyzés,