Rossz hírt közölt Meghan Markle édesapja

Forrás: NORTHFOTO -
Thomas Markle Meghan Markle édesapja rossz hír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Markle szerint lánya, Meghan és férje, Harry herceg nagyon rosszul teszi, hogy nyilvánosan beszélnek a királyi családról és kiadják a család legféltettebb titkait. 

"Szeresse a gyermekeit és a feleségét, de a nagyanyját és az édesapját is" - tanácsolta Harry hercegnek Meghan Markle édesapja, Thomas.

A férfi szerint Meghan és Harry hibát követett el, amikor elhagyták a királyi családot.

"Meghan bekerült a királyi családba, és elmagyarázták neki, hogy ez mivel jár együtt. Az angolok szerették őket, igazi sztárok voltak náluk. Amikor mindezt otthagyták, akkor egyúttal hátat fordítottak a népnek is" - mondta az apa a 60 Minutes Australia című műsorban.

Meghan apja, Thomas Markle Forrás: NORTHFOTO

A beszélgetés során azt is elmondta, hogy szerinte Oprah Winfrey kijátszotta a lányát és Harryt.

"Szerintem csak arra használja őket, hogy növelje a saját befolyását és népszerűsítse a műsorait. Kihasznál egy lelkileg nagyon megrendült embert, és olyanokat mondat ki vele, amiket a tévében egész egyszerűen nem lenne szabad. Lehet, hogy Oprah nem ért egyet velem, felőlem be is perelhet, de én a magam részéről így látom a helyzetet" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.