Újra szerelmes Angelina Jolie? Megint volt férje lakása előtt kapták lencsevégre a színésznőt

Forrás: Tim P. Whitby/Getty Images/2019 Getty Images/Tim P. Whitby -
szerelem Angelina Jolie Johnny Lee Miller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez után úgy tűnik, hogy Angelina Jolie is exe mellett keres menedéket. Nemrég számoltunk be arról, hogy egy üveg borral jelent meg volt férje, Johnny Lee Miller lakásán, a minap pedig 17 éves Pax nevű örökbefogadott fiával látogatott el hozzá újra.

Angelina Jolie és Johnny Lee Miller még 1995-ben, az Adatrablók című film forgatásán ismerkedtek össze, és zúgtak egymásba. Angelina akkor még csak húsz éves volt, és annyira elragadta a rózsaszín köd, hogy egy évvel később oltár elé is állt. Házasságuk tiszavirág életű volt, 1997-ben már külön éltek, rá két évre pedig hivatalosak is elváltak. Angelina később többször is beszélt arról, hogy a válás a legbutább dolog, amit életében tett, de talán most újra kezdhetik azt, amit hossszú évekkel ezelőtt elrontottak.

Angelina Jolie egyre többet fordul meg exe lakásán Forrás: Tim P. Whitby/Getty Images/2019 Getty Images/Tim P. Whitby

A színésznőt nemrég lesifotósok buktatták le, amikor éppen volt férje lakására sietett egy üveg borral a kezében.

A minap a 17 esztendős, Pax nevű örökbefogadott fiával látogatott el az exéhez újra, amit szintén sikerült megörökíteni. Nagyon úgy tűnik, hogy valami kibontakozóban van kettejük között.

KATT IDE a fotók megtekintéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.