Király Linda lassan két éve van egyedül és most jött el az a pont az életében, amikor azt érzi, hogy kezd nyitott lenni egy új párkapcsolatra.

Király Lindának 2 éve ért véget az utolsó komoly párkapcsolata. Az énekesnő már nem tudta azt adni párjának, amit a legelején, így békében elváltak egymástól. Bár a férfinek azóta van új kapcsolata, Lindával azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

Az énekesnő Csernus Imrével beszélgetett a Maflás című műsorban, melyben bevallotta, hogy sokáig zárkózott volt, bezárta a szívét, de most már kezd nyitott lenni egy új kapcsolatra. Ez nem volt tudatos a részéről, igazából a szakítás után az elsődleges célja az volt, hogy meggyógyítsa a lelkét, helyrehozza, ami van és ne mástól várja a boldogságot. Ő már olyan kapcsolatra vágyik, ahol két egész ember egymás mellett tud építkezni és tisztán szeretni egymást.

Linda egyébként abszolút hisz abban, hogy a nagy szerelem automatikusan megérkezik majd az életébe, így nem görcsöl rá a pártalálásra és társkereső oldalakra se regisztrált fel.