Gordon Ramsay-nak elment az esze? Konyhakéssel ijesztegeti lányai udvarlóit

terror lányai udvarló apaság Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárséf és ötgyermekes apuka nem bánik kesztyűs kézzel lányai udvarlóival, igazi terrort él át a 23 éves Megan, a 21 éves Holly és a 19 éves Matilda, ha valaki fel akar menni a szobájukba. 

Gordon Ramsay ötgyerekes édeaapaként mindenáron meg akarja védeni lányait. Amint udvarlók lépnek a házba, a sztárséf még a konyhakést is beveti, csak hogy a fiúk nehogy a lányok hálószobájában kössenek ki - írja a Mirror.

Azok az udvarlók, akik elég bátrak ahhoz, hogy maradjanak, végül jól járnak, ugyanis megkóstolhatják a hét Michelin-csillagos séf főztjét. Bár ez sem úgy zajlik, mint egy átlagos családban. Gordon Ramsay ugyanis káromkodva kérdezi meg tőlük, mégis mit akarnak menni és mikor szándákoznak hazamenni.

Matilda avagy Tilly, akinek van egy CBBC főzőműsora, randevúzott Lucianoval, Gino D'Acampo sztárséf fiával, akit Gordon Ramsay a „legrosszabb rémálmának" nevezett.

A sztárséf azonban hiába vigyáz a lányaira, nemrég derült ki, hogy Kiderült, hogy egyik lányát, Holly-t 18 éves korában kétszer is zaklatták szexuálisan, ami miatt később poszttraumás stressz zavar és erőteljes szorongás alakult ki nála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.