poszttraumás stressz szindróma lánya szexuális zaklatás felnőtt Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokig kórházi ellátásra szorult Gordon Ramsay lánya, Holly, miután kiderült, hogy szexuális zaklatás miatt poszttraumás stressz zavar alakult ki nála.

Kiderült, hogy Gordom Ramsay lányát, Holly-t 18 éves korában kétszer is zaklatták szexuálisan, ami miatt később poszttraumás stressz zavar és erőteljes szorongás alakult ki nála.

"Felvettek az egyetemre, divattervezést tanultam, imádtam! Igen ám, de az első év második felében jelentkezett ez a zavar, és fogalmam sincs, mi válthatta ki. Nagyon rosszul éreztem magam, szörnyű időszak volt" - árulta el őszintén Holly.

Később kiderült, a korábbi szörnyűségek idézték elő a tüneteket. Holly korábban senkinek sem beszélt arról, ami történt, magába fojtotta a sérelmeit. Később tovább romlott a mentális állapota, olyannyira, hogy ott kellett hagynia az egyetemet és beutalták a Marylebone's Nightingale Hospitalba

- írja a Daily Star.

Itt diagnosztizálták a poszttraumás stressz zavaron kívül szorongással és depresszióval is. Azóta is heti háromszor jár terápiára. Édesapja, a sztárséf pedig mindenben mellette áll és támogatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.