Oláh Gergő és felesége rengeteg támadást kap amiatt, hogy ötödik gyermeküket várják. Az énekes felidegesítette magát néhány kommenten, és nem érti, miért kell bántani őket. 

Életük egyik legboldogabb időszakát élik Oláh Gergőék, akik ötödik kisbabájukat várják. Bár sokan együtt örülnek a párral, akadnak, akik szerint nem normális az, aki egy-két gyereknél többet vállal, az pedig, hogy ötöt, egyszerűen felfoghatatlan.

„Mi azt valljuk, hisszük és tapasztaljuk, hogy a gyermek minden körülmények között, áldás! Amikor közmunkás voltam, két gyermeket neveltünk szeretetben, szerényen, de büszkén. Már nem közmunkás vagyok, most öt gyermeket fogunk nevelni nagyon büszkén" – írta Gergő, aki nem régiben a mélyszegénységről is vallott.

"Képzeljétek, nem használtuk fel a CSOKOT, de van szép nagy kertes házunk...A CSALÁDIPÓTLÉKOT nem azért kapják az emberek, hogy eltartsák a családot, benne van a nevében, hogy PÓTLÉK, szóval ha ez miatt lenne ILYEN SOK GYERMEKÜNK, éhen halnánk mi HETEN, ja nem, KILENCEN a kutya meg a macska is éhen döglene!A feleségem nem egy "SZÜLŐGÉP" , a feleségem egy HŐS, egy igazi ANYA, brutális amit bír, ezért bízza Isten rá, hogy ennyi életet hozzon a világra"

-tette hozzá az énekes, aki alig várja, hogy ötszörös apuka legyen.