Titokban összeházasodott a magyar színészpár: gyönyörű volt a menyasszony

esküvő Kenderes Csaba Gonda Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban összeházasodott Gonda Kata és Kenderes Csaba. Az esküvő valószínűleg már hetekkel ezelőtt megvolt - derült ki a menyasszony Insta-posztjából.

Gonda Kata nagyszülei nem tudtak elmenni az esküvőre, így az ifjú pár újra felöltözött, és meglátogatták az időseket. Katát ekkor fotózta le újdonsült férje, ezt a képet muatta meg követőinek a boldog menyasszony.

"Amikor gyakorlatilag 3. hete ülitek a lagzitokat, és mamáékhoz elmentek beöltözve, mert nem tudtak eljönni... a férjed meg lefotóz. Még jó, hogy az enyém a csodaruha" - írta a képhez Kata, aki igazán különleges ruhában ment férjhez.

Gonda Katát 2008-ban a Barátok köztből ismerhette meg a közönség, ahol Csifó Dorinát váltotta Temesvári Noémi szerepében, legutóbb pedig a Keresztanyu című sorozatban láthattuk, amiben férjével játszott együtt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.