Béres Alexandra életét így változtatta meg a koronavírus-helyzet

koronavírus Béres Alexandra sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra a TV2 Mokkájában mesélt arról, hogy a vírushelyzet alapjaiban változtatta meg a családjuk mindennapjait. 

Alexandra a reggeli műsorban arról beszélt, hogyan sikerült megszoknia azt, hogy online tart edzéseket, közben pedig felfedezte, hogy mekkora előnye van annak ennek a formának is. Hozzátette, érdekes, hogy van, aki csak élőben hajlandó edzeni, mások pedig alig várják, hogy újabb felvétel készüljön.

Béres Alexandra elárulta hogy férjével azon szerencsés párok közé tartoznak, akik közelebb kerültek egymáshoz a karantén alatt, és újra romantikázni kezdtek. Sőt a család is sokkal több időt tudott tölteni egymással, ezáltal gyerekeivel is sokkal több közös programja volt.

Béres Alexandra és férje immár 25 éve élnek boldog házasságban. A fitneszedző korábban elmondta, mi a titkuk, amiről itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.