"Egyre kiábrándítóbb vagy" - megint beszóltak Tóth Andinak, de nem hagyta szó nélkül

vita balhé kiábrándult énekesnő botrány Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszóltak Tóth Andinak, ő pedig sajátos módon reagált a kritikára.

Tóth Andi megszokhatta már, hogy nem mindenkinek tetszik, amit csinál. Közösségi oldalán rendszeresen kritizálják, hol a külseje miatt, hol pedig kiadott dalaival kapcsolatban. Az énekesnő korábban Tóth Gabival is szópárbajba keveredett, ezúttal pedig viselkedése miatt kapott levelet. Andi közzétette a levél szövegét, sőt, még reagált is rá.

Talán el kéne gondolkodni, hogy ha ennyi embernek nem tetszik a viselkedésed, a megnyilvánulásod, a beszéded, akkor talán nem több ezer emberrel van probléma, hanem a hiba a te készülékedben van.

Jó hangod van, jól kisportolt, karbantartott tested, csinos vagy és szép, miért nem ezekre alapozod a hírneved? Tudod, a kevesebb sokszor több és rád ez pont igaz. Minden jót kívánok neked és hogy találd meg a valódi önmagad, mielőtt teljesen kiégsz és mér tényleg nem lehet majd rád ismerni. És azt, ezeket a sorokat nem bántásként, hanem azért írtam, mert tényleg szerettem a valamikori Andit"

-írták neki. Andi a levelet nyilvánosságra hozta, és ezt írta válaszul:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.