Tóth Gabi vs Tóth Andi - Kinek van igaza? Íme, egy újabb vélemény a cicaharcról

Forrás: Origo -
Tóth Gabi Kulcsár Edina Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hét alig szólt másról, már ami a hazai celebvilágot illeti, mint Tóth Gabi és Tóth Andi szócsatájártól. Előbb Tóth Andi posztolt arról, hogy Gabi egy idő óta ahol csak tudja, megalázza, a válaszra pedig nem kellett sokáig várni, amit Andi megint nem hagyott szó nélkül. 

A cicaharcra Kulcsár Edina is reagált, rajongóinak indított kérdezz-felelekben mondta el őszinte véleményét az énekesnők közötti balhéról.

Kulcsár Edina Forrás:Kulcsár Edina/Instagram

"Én az emberekben mindig a jót próbálom meglátni. Így bennem velük kapcsolatban is pozitív gondolatok vannak. Mindenkinek vannak hibái, nekem is van, de azt nem szeretem, amikor közszereplők a social platformokon írnak a másikról, vagy üzengetnek egymásnak. Hozzáteszem, nem tudom ki kezdte, de teljesen mindegy is. Hallottam róla, aztán megnéztem.. Mindkét oldalban látok igazságot, de nem az én dolgom. Remélem, sikerült privát beszélgetés keretében rendezni a dolgaikat, mert mindketten roppant tehetségesek, és nem ér ennyit az egész" - idézi Kulcsárt a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.