"Túlzásba viszed a nagy fogyást" - Aggódnak a rajongók Szabó Zsófi egészségéért

Forrás: Szabó Zsófi / Facebook -
aggodalom Szabó Zsófi fogyás egészség aggódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi jobb formában van, mint valaha. A színésznő a futásnak és az életmódváltásnak köszönhetően óriási átalakuláson ment keresztül, és rengeteg pluszkilótól megszabadult, azonban nem mindenkinek tetszik ez a változás.

A hírességek nap mint nap ki vannak téve a közösségi médiában kommentelőknek, akik ha akarjuk, ha nem, megmondják a véleményüket. Szabó Zsófi az elmúlt években teljesen megváltozott, és a karantén alatt tökéletesre formálta testét. A műsorvezető tavaly májusban kezdett el futni, és étrendjét is teljesen megváltoztatta, aminek eredményeképpen januárban 12 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg.

Az Instagram-oldalára posztolt friss fotók alatt egyre több rosszalló komment olvasható, akadnak, akik szerint Zsófi túlzásba vitte a fogyást.

-írták az egyik új fotója alá.

Természetesen akadt olyan hozzászóló is, aki szerint a színésznő remekül fest, és elismeri, mennyire bomba formában van, hiszen ehhez nem fér kétség.

Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

Nem Zsófi az egyetlen, akit azzal piszkálnak követői, hogy túlzásba vitte a fogyást, Sarka Katát is ezért támadják. A háromgyermekes anyuka csak úgy, mint Zsófi, rendszeresen fut, ez pedig meglátszik alakján is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.