Szabó Zsófi jobb formában van, mint valaha. A színésznő a futásnak és az életmódváltásnak köszönhetően óriási átalakuláson ment keresztül, és rengeteg pluszkilótól megszabadult, azonban nem mindenkinek tetszik ez a változás.

A hírességek nap mint nap ki vannak téve a közösségi médiában kommentelőknek, akik ha akarjuk, ha nem, megmondják a véleményüket. Szabó Zsófi az elmúlt években teljesen megváltozott, és a karantén alatt tökéletesre formálta testét. A műsorvezető tavaly májusban kezdett el futni, és étrendjét is teljesen megváltoztatta, aminek eredményeképpen januárban 12 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg. 

Az Instagram-oldalára posztolt friss fotók alatt egyre több rosszalló komment olvasható, akadnak, akik szerint Zsófi túlzásba vitte a fogyást.

 „Nagyon sovány lettél, semmi nőiesség nincs már rajtad, kicsit már ezt is figyelembe vehetnéd, bocsi, de régen jobban néztél ki." „Sajnos semmi nőiesség nincs benne!!! Úgy néz ki, mint egy 12 éves gyerek!!!" „Zsófikám, drága! Kedvellek, de sokkal jobb volt, amikor volt rajtad egy kis husi..."

-írták az egyik új fotója alá.

Természetesen akadt olyan hozzászóló is, aki szerint a színésznő remekül fest, és elismeri, mennyire bomba formában van, hiszen ehhez nem fér kétség.

Lassan tökéletes modell alkat leszel! Megőrülnek, megvadulnak érted a pasik.

Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

Nem Zsófi az egyetlen, akit azzal piszkálnak követői, hogy túlzásba vitte a fogyást, Sarka Katát is ezért támadják. A háromgyermekes anyuka csak úgy, mint Zsófi, rendszeresen fut, ez pedig meglátszik alakján is.