Lehet, hogy bukják a Netflix-szerződést? Ez a vélemény Harry és Meghan első filmjéről

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Meghan Markle Netflix szerződés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg Netflix-álmait összetörték, miután egy amerikai rovatvezető azt vágta a fejükhöz, hogy senki sem akarja megnézni az általuk készített tartalmat.

Mint ismert, Meghan és Harry 109 millió font értékű szerződést kötöttek a Netflix-szel, melyért cserébe eredeti tartalom előállítását várják tőlük. A párnak még nem kellett létrehoznia semmit, áprilisban jelentették be, hogy elkezdték dolgozni az Invictus Games témájú sorozaton, miközben a versenyzők felkészülnek a 2022-es eseményre. Az Invictus Games egy 2014-ben, Henrik brit királyi herceg által alapított sportverseny, amelyen a részt vevő sportolók sérült katonák és veteránok. Míg sokan kíváncsiak a hercegi pár alkotásaira, mások egyenesen elutasítják őket - írja az Express.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban. Forrás: AFP/Saeed Khan

Maureen Callahan amerikai rovatvezető kegyetlenül lerombolta a pár ambícióit, amikor azt állította, hogy senki sem kíváncsi arra, amit gyártanak. Harry és Meghan olyan dokumentumfilmeket szeretne készíteni, melyek tanítanak, tájékoztatnak és ugyanakkor reményt is adnak.

- nyilatkozta Maureen Callahan.

Harry azt mondta Oprah-nak a botrányos interjúban, hogy soha nem tervezte, hogy a Netflix-szel vagy a Spotify-jal fog együttműködni, de a családjának szüksége volt anyagi forrásra, amit a családja teljesen elvágott. Bár utólag kiderült, hogy ez sem egészen így történt, így egyre több dolog kapcsán megkérdőjelezhetőek a hercegi pár állításai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.