Így kezdődött Diana és Károly herceg románca: "Úgy követett, mint egy pincsikutya"

Forrás: Life.hu -
eljegyzés Károly herceg Diana hercegnő Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana sorsa 1980 nyarán pecsételődött meg, amikor egy vacsora alkalmából találkozott Károly herceggel. A 19 éves lány elbűvölte a herceget, aki akkoriban nagy kanállal habzsolta az életet és a nőket. 

Dianát igazából már 16 éves korában bemutatták a hercegnek, de akkoriban a férfi nővérével, Sarah-val randevúzott. Károly herceg falta a nőket, Camillán kívül számos arisztokrata hölggyel volt viszonya, de őket nem vehette feleségül, mivel akkoriban elvárás volt, hogy Anglia jövőbeli királynéja szűzen menjen bele a házasságba - írja a Story Magazin.

Diana és Károly herceg az eljegyzési interjújuk során. Forrás: Life.hu

Károly és Diana végül egy családi vacsorán találkoztak újra, ahol a 19 éves lány elbűvölte a trónörököst.

- mesélte később Diana, aki szintén találkozgatott férfiakkal, de azt a bizonyos határt sosem lépte át.

Károllyal randevúzni kezdtek, éttermekbe, lovaspólómeccsekre jártak, majd 13 randi után Károly a Windsor kastélybeli lakosztályban kérte meg a fiatal lány kezét. Diana igent mondott, majd kiválasztotta a legnagyobb és legdrágább gyűrűt és beköltözött a Buckingham-palotába, hogy felkészítsék az esküvőre.

Diana hercegné ma lenne 60 éves. Bár élete tündérmesének indult, házassága végül kudarcba fulladt és nagyon fiatalon, 36 évesen vesztette életét egy végzetes autóbalesetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.