Meglepően furcsa szokásai vannak a milliomos nőnek: befőttesüvegbe pisil és a szemétbe turkál - ez rá a magyarázata

Forrás: Shutterstock -
spórolás befőttes üveg milliomos takarékosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Hunt évek óta milliomosként éli az életét, megdöbbentő szokásairól azonban ennek ellenére sem hajlandó lemondani: befőttesüvegbe vizel és a kukába turkál.

Victoria Huntnak egyáltalán nincsenek anyagi gondjai, ugyanis több ház birtokosa, befektetései vannak, amelyből többmilliós vagyonra tett szert, ennek ellenére mégsem tud lemondani furcsa és meglepő szokásairól.

Victoria 28 éves volt, amikor még lakókocsiban élt és nagyon odafigyelt a spórolásra, táblázatban vezette a bevételeit és a kiadásait, majd egyre hihetetlenebb szokásokat is bevezetett.

Annak érdekében, hogy csökkentse a vízszámlát,

befőttesüvegbe vizel, amit később komposztban használ fel. Otthon azzal spórol, hogy nem nyitja meg a csapot, helyette a konditeremben, ahova jár, intézi a zuhanyzást. Gyakran turkál a szemétben, ahol, ha valami értékesre bukkan, akkor azt mindenképpen hazaviszi.

A milliomos Victoria 48 évesen ment nyugdíjba a könyvelői állásából, annyi pénzt halmozott fel, hogy 116 éves koráig vígan élhetne, viszont a szokásaitól ennek ellenére sem hajlandó megválni - írja a Bors.

Ez is érdekelhet: Hat óra leforgása alatt lett milliomos a 18 éves rapper lány: így csinálta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.