Kitört a botrány! Ráizgult a világsztár Fucsovics menyasszonyára és ennek hangot is adott

Forrás: AFP/Daniel Bockwoldt -
menyasszony tenisz Fucsovics Márton Boris Becker botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angliában nagy port kavart az eset, hogy Boris Becker élő adásban tett kijelentéséből botrány kerekedett. Vajon meddig mehet el egy férfi, ha a nőkről beszél?

Némi botrány adódott Angliában Fucsovics Márton szerdai, Novak Djokovics elleni meccséből. Női mozgalmak kiakadtak a korábbi világelső teniszező Boris Becker és kommentátortársa közötti beszélgetés kapcsán.

Boris Becker botrányos kijelentést tett. Forrás: AFP/Daniel Bockwoldt

Becker a BBC-nek dolgozik a tornán, s Fucsovics meccsén is a mikrofon mögött ült, amikor ráközelített a kamera a magyar játékos menyasszonyára.

„A lány neve Böszörményi Anett" – mondta John Inverdale kommentátor, s nem sokat váratott magára Becker reakciója. „Teniszezőként mindig jó ha olyan partnered van, mint Anett" - mondta a német teniszező, majd folytatta. „Állítólag Magyarországon élnek a világ legszebb lányai."

A Nők a Sportban mozgalom képviselője elítéli a jelenetet: „Ha két férfi élő adásban ilyen kötetlenül beszélget a nőkről, akkor bizony van még mit tenni" – mondta Stephanie Hilborne.

A BBC véleménye szerint Boris Becker kijelentése elfogadható volt, és nem lépett át semmilyen határt.

A magyar sztársportoló és szerelme nemrég békültek ki egymással, úgy tűnik, hogy boldogok együtt, és a csinos lány a mérkőzéseire is elkíséri párját.

Szerinted átlépett egy határt Boris Becker?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.