Az apa, aki sose adta fel: 24 év után bukkant rá elrabolt gyermekére

Forrás: Shutterstock -
Kína elrabolt gyerek apa gyerekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínában 24 éve történt egy gyerekrablás, a két éves kisfiút embercsempészek vitték el. Édesapja azonban nem nyugodott, és 500 ezer kilómétert utazott, hogy megtalálja fiát.

Guo Gangtang fiát kétéves korában rabolták el, a férfi élete onnantól kezdve csak a megtalálása körül forgott.

Annyi pénzt költött plakátokra és más eszközökre, amikkel a fiát kereste, hogy volt egy időszak, amikor hajléktalanná vált. 500 ezer kilómétert utazott Kínán belül, hogy meglelje kisfiát, ami alatt 10 motort használt el, komolyabb baleseteket is szenvedett, sőt, banditák is megtámadták. - írja a BBC.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Időközben a Kínában eltűnt személyeket képviselő szervezet fontos tagja lett - az országban sajnos évtizedek óta komoly problémát jelentenek az emberkereskedők. Összesen hét szülő-gyerek újratalálkozást sikerült megvalósítania, de saját fiát nem lelte.

Végül Guo Gangtang áldozatos munkáját siker koronázta, 24 évvel elrablását követően, végre újra találkozhatott fiával - a rokoni kapcsolatukat DNS-vizsgálattal igazolták. A rendőrség az ügyben már le is tertóztatott egy párt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.