Botrányos: Néhány tízezer forintért adták el Angelina Jolie és Brad Pitt örökbefogadott fiát a szülei

Brad Pitt Maddox szülők Angelina Jolie örökbefogadott fia eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt 2002-ben fogadta örökbe Kambodzsából Maddox nevű fiúkat, akiről megdöbbentő információk láttak napvilágot.

Egy dokumentumfilmes csapatt egy kutatás során bukkant rá arra a megdöbbentő információra, miszerint Angelina Jolie és Brad Pitt örökbe fogadott fia, Maddox valószínűleg sosem volt árva, hanem elrabolták őt vérszerinti édesanyjától, mielőtt a világhírű sztárpárhoz került.

A vizsgálatok ugyanis azt tárták fel, hogy Kambodzsában rendszeres volt a gyerekek elrablása vagy vásárlása - írja a The Sun.

Lauryn Galindo ügyvédnő és társai a 2000-es évek elején amerikai családok százainak, köztük Pittéknek is segített kambodzsai árvákat örökbe fogadni. Később azonban az ügyvédnőről kiderült, hogy csapatával sokszor törvénytelen eszközökkel vitték véghez az adoptálásokat. Ezért a jogász 2004-ben másfél évre börtönbe is került. De ez még nem minden.

A vizsgálatok alapján hihetetlen dologra derült fény:

Maddox 2002-ben, az örökbefogadása idején egyáltalán nem volt árva, és egyes információk szerint nem is szakították el a családjától, hanem a mélyszegénységben élő szülőanyja adta őt el 100 dollárért (közel 31 000 forintért).

Botrányos: Néhány tízezer forintért adták el Angelina Jolie és Brad Pitt örökbefogadott fiát a szülei Forrás: AFP/Leon Neal

Jolie azonban tagadja a fentieket, elmondása szerint 2002-ben kiterjedt vizsgálatokat végeztetett annak érdekében, hogy kiderüljön, Maddoxnak élnek-e a szülei vagy közeli családtagjai, akik gondoskodnának róla, és mikor meggyőződött róla, hogy kisfiúnak nincs senkije, akkor indították el az adoptálási folyamatot.

"Sosem rabolnám el egy anyától a gyermekét. Csak elképzelni tudom, milyen borzalmas érzés lenne"

- mondta határozottan a színésznő.

"Szerintem Angelina Jolie-nak anyaként kötelessége mindezeket megbeszélni Maddox-szal, még ha nem is akarják az eredményeket a nyilvánosság elé tárni, mert tartozik ennyivel a fiának. Egy olyan szülői döntés, hogy visszatartja ezeket az információkat, nagyon káros lehet a gyerekre nézve, traumatizálhatja a fiút" - nyilatkozta Elizabeth Jacobs, akit amerikai szülei szintén Kambodzsában fogadtak örökbe, Galindo segítségével.

A 19 éves Maddoxot jelenleg a világhírű színésznővel él, de a Brad Pittől való 2016-os válása óta még mindig nem ért véget a gyerekek felügyeleti jogaiért folytatott harcuk. Az egykori álompárnak három vérszerinti gyermeke van, a 12 éves ikrek, Vivienne és Knox, valamint a 15 éves Shiloh, illetve Maddoxon kívül még két gyereket fogadtak örökbe: a most 16 éves Zaharát Etiópiából és a 17 éves Paxot Vietnamból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.