Brad Pitt miatt képtelen szabadulni francia kastélyától Angelina Jolie

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama -
Brad Pitt otthon francia kastély Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már lassan öt éve mondták ki hivatalosan Brad Pitt és Angelina Jolie válását, az egykori pár Provence-i villáját továbbra sem sikerült eladniuk. Jolie szerint volt férje folyamatosan akadályozza a birtok eladásában.

A Chateau Miraval néven ismert ingatlanhoz, amelyet 2008-ban 45 millió euróért vásárolt meg Angelina Jolie és Brad Pitt, tartozik egy kastély és egy borászat is, ráadásul itt volt 2014-ben az egykori sztárpár esküvője is.

A birtok számos lakó- és nem lakóépületet foglal magában, beleértve egy kápolnát és egy tanyát is.

Jolie és Pitt hivatalosan 2016-ban váltak külön, a színésznő szerint a színész azóta folyamatosan akadályozza a birtok eladásában őt.

Hoppá! Ezzel az énekessel kapták rajta Angelina Jolie-t: 15 évvel fiatalabb nála
Angelina Jolie szabadulna francia kastélyától, ahol többek között az esküvőjüket is tartották volt férjével, Brad Pittel Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

Nemrég Jolie benyújtott egy kérelmet annak érdekében, hogy a bíró törölje a vagyonátadást megakadályozó végzést, hogy végre megszabadulhasson az ingatlantól.

Információk szerint már vevő is van, viszont amíg a színész nem járul hozzá az eladáshoz, nem jöhet létre semmilyen üzlet.

Angelina Jolie egyébként a saját tulajdonának tekinti a birtokot, mert még azelőtt vásárolta, hogy összeházasodott volna volt férjével - írja a House Beautiful.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.