"Még mindig szorongok" - hiába szabadult meg súlyfeleslegétől Vastag Tamás, még nem fogta fel

fogyás sztár Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tamás fantasztikus eredményeket ért el: két hónap alatt 17 kilótól sikerült megszabadulnia, és ismét úgy néz ki, mint amikor tíz évvel ezelőtt megismerte őt a közönség.

A fogyást a sportnak köszönheti, ugyanis kipróbálta a SUP-ot, vagyis a szörfdeszkán való evezést. Annak ellenére, hogy a teste alapos változáson ment keresztül, még mindig nehezére esik levetkőzni a strandon - írja a Metropol.

Vastag Tamás hatalmas változáson ment keresztül Fotó: Polyák Attila - Origo

„Bevallom, hogy mióta felszaladt rám a súlyfelesleg, nem nagyon szerettem a strandon egy szál fürdőnadrágban mutatkozni. Zavarban voltam, takargattam magam, de a gyerekeim miatt mennünk kellett. Az az igazság, hogy még mindig szorongok, ha le kell vennem a pólómat, de aztán rájövök, hogy már nem olyan a testem, mint például tavaly ilyenkor volt. Az agyam még nem állt rá arra, ahogyan valójában kinézek" - jelentette ki Vastag Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.